دربارۀ ما  |  تماس آرشيو روزانه |  فهرست مقالات |  فهرست موضوعی |   فهرست نام نويسندگان  |  جستجو  | فيلترشکن  |  «کوتاه و گويا»  |  ويدئوها  |  کتابخانه اينترنتی 

  سال دوم ـ  شماره 574  ـ  جمعه 12 تير 1388 ـ  3 جولای 2009  

English Section

===================

کتاب زندگی کمال آتاتورک

=============

کتاب «ترک های امروز»

=============

=============

از نگاه يک زن

يادداشت های سه شنبه های

شکوه ميرزادگی

=============

گفتگوهای اختصاصی ما

=============

اسامی زندانيان سياسی ايران

=============

مجموعه ای از مقالات دربارهء

قتل علم زندانيان سياسی

=============

پويشگران

=============

نيلگون

=============

الفبا

=============

ايرانسکوپ

=============

پيک خبری ايرانيان

=============

سکولاريسم برای ايران

=============

کميتهء نجات پاسارگاد

=============

بنياد ميراث پاسارگاد

=============

اصغر آقا

=============

ايران ب.ب.ب.

=============

خواندنیها

=============

انقلاب مشروطيت ايران

=============

اعلاميه ها و ميثاق های

 بين المللی

=============

ريشه کنی تبعيض

=============

ايرانويچ

=============

اتحاد جمهوریخواهان ايران

============

تارنمای جمهوريخواهان

دموکراتيک و لائيک

===========

حزب مشروطهء ايران

===========

جبههء ملی ـ شاخه آمريکا

==========

آژانس خبری کورش

===========

ايرانيان دات کام

===========

ايران امروز

===========
جمهوری خواهان دمکرات

و لائیک-هانوور (تبجا)

===========

جنبش آذربايجان

برای يکپارچگی ايران

=============

خبرنامهء گويا

=============

تغيير برای برابری

=============

اخبار روز

===========

روشنگری

===========

مردانی نيوز

===========

لج ور

===========

مقالات سياسی

===========

 سامان نو

===========

آينده نگری

===========

پشتيبانان

===========

بلاگ نيوز

===========

شبکه سراسر

همکاری زنان ايرانی

===========

شبکه همبستگی

 با مبارزات زنان ايران

===========

جهان من (حاوی پيوندها)

===========

نژادپرستی و تبعيض

(حاوی پيوندها)

===========

گفتگو

===========

مجموعهء فعالان حقوق بشر

در ايران

=============

اتحادیه برای دموکراسی

=============

تريبون ايران

===========

پيام دانشجو

وبلاگ مهندس طبرزدی

===========

ويژه نامهء اسلامی

سکولاريسم

===========

مجموعه آثار

 اسماعيل نوری علا

===========

شیوهء آنها این است که هر چیز مقدس و مبارکی را به نفع سلیقهء خود مصادره کنند،

تا جایی که حتی اگر بتوانند شال سبز شما را هم می‌ستانند.

(از بيانيهء شمارهء 9 مهندس موسوی خطاب به ايرانيان)

دربارهء تایید نتایج انتخابات بوسيلهء شورای نگهبان

و اعلام تشکيل يک جمعيت قانونی

مهندس میرحسین موسوی

(بيانيهء شمارهء 9)

گرو‌هی از نخبگان بر سر آنند که گرد هم آیند و  با تشکیل جمعیتی قانونی صیانت از حقوق و آرای پایمال شده مردم در انتخابات گذشته را از طریق انتشار مدارک و اسناد تقلب‌ها و تخلف‌های انجام گرفته و نیز رجوع به محاکم قضایی پیگیری کنند و نتایج آن را مستمرا به اطلاع عموم مردم برسانند. اینجانب نیز به این جمع می‌پیوندم. این گروه اجرای اصول معطل مانده قانون اساسی را در دستور کار خود خواهد داشت و علاوه بر آن در این مرحله مطالبات زیر را دنبال خواهد کرد: توقف برخوردهای امنیتی، فوق امنیتی و نظامی با مسائل انتخاباتی و بازگشت کشور به فضای طبیعی سیاسی؛ اصلاح قانون انتخابات به نحوی که امکان تکرار تقلبات گسترده را از بین ببرد و بی‌طرفی نهادهای مجری و ناظر را تضمین کند؛ رعایت اصل بيست و هفت قانون اساسی در مورد آزادی تجمعات؛ آزادی مطبوعات و رفع توقیف از آنها؛ فعالیت مجدد سایت‌های خبری مستقل؛ ممنوعیت مداخلات غیرقانونی دولت در فضای ارتباطی، نظیر اینترنت، پیام‌های کوتاه، و جلوگیری از  قطع ارتباطات تلفنی و شنود مکالمات مردم و هر گونه تجسس دیگر؛ توقف برخوردهای یک‌جانبه، افترا، دروغ‌پردازی و اهانت در رسانه رسمی کشور؛ برخورداری از کانال‌های مستقل تلویزیونی در خارج و داخل کشور؛ صدور مجوز برای تشکیل جمعیت‌های سیاسی،‌ فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی؛ آزادی همه دستگیرشدگان سیاسی، ابطال پرونده‌سازی‌های جعلی امنیتی و دخالت ندادن پرونده‌های جاری در برخورداری آنها از حقوق اجتماعی...     (پيوند با فيلترشکن>>>>)

 

جمعه گردی ها

يادداشت های هفتگی اسماعيل نوری علا

چرا موج سبز آقای موسوی کور رنگ است؟

می گويند منظور مهندس موسوی از «گروه های واجب الاجتناب» عبارت بوده است از کمونيست ها و سلطنت طلبان و مجاهدين که در خارج کشور خواسته اند خود را در داخل صفوف سبزها جا بزنند، چرا که هيچ کدامشان به «نظام مقدس جمهوری اسلامی» وفادار نيستند. اما مگر اين «موج سبز»، به رهبری مهندس موسوی، ادامه ای از «انقلاب اسلامی 57» است (همان که آخوندها و ولايت فقيه و شريعت عقب ماندهء جبل العاملی را بقدرت رساند و گرفتاری های کنونی ايجاد کرد) که عضويت در آن مشروط به «وفاداری به نظام مقدس جمهوري اسلامی ایران» باشد؟ بخصوص که اکثريتی از ايرانی هائی که نه کمونيست اند، نه سلطنت طلب و نه مجاهد، نيز، همچون آنان، هيچ علاقه ای به «نظام مقدس جمهوری اسلامی!» ندارند و شرکت شان در تظاهرات اتفاقاً برای ابراز بيزاری از اين نهاد نامقدس است. چرا اينها نمی توانند جزو «سبزها» باشند و بايد در صف ديگری بايستند که، لابد، به مسلخ می رود؟

(پيوند با فيلترشکن>>>>)

وزير اطلاعات و سخنگوی قوه قضائیه

در مورد حوادث اخير چه می گويند؟
شهرام رفيع زاده

غلامحسین محسنی اژه ای در عین حال به میرحسین موسوی هشدار داد که "عواقب بسیاری از مسائلی كه پیش آمده است، به گردن وی و كسانی امثال اوست" و افزود: «همان‌گونه كه خود مهندس موسوی گفته است وی پیرو ولایت فقیه و نظام است و ما نیز نمی‌گوییم كه نیست اما ایشان بد و خلاف قانون عمل كرد و اگر ادامه دهند بدتر می‌شود»... اظهارات وزیر اطلاعات در حالی منتشر می شود که خانواده فعالان سیاسی بازداشت شده، با اشاره به اینکه تنها جرم بازداشت شدگان نقش اثر گذاری آن ها در افزایش مشارکت حداکثری و فعالیت در ستاد انتخاباتی کاندیداهای تائید شدهء شورای نگهبان بوده، اعلام کرده اند که از زمان بازداشت تاکنون در بی خبری محض از بازداشت شدگان هستند.  (پيوند با فيلترشکن>>>>)

هركس بگوید رای شورای نگهبان كذا است مفسد است

حکومت اسلامی سخنان خمینی را به رخ مردم می کشد

اگر رای داد و شورای نگهبان هم آن رای را پذیرفت ، هیچ كس حق ندارد یك كلمه راجع به این بگوید. من نمی گویم رای خودش را نگوید؛ بگوید؛ رای خودش را بگوید؛ اما اگر بخواهد فساد كند، به مردم بگوید كه این شورای نگهبان كذا و این مجلس كذا است، این فساد است، و مفسد است یك همچو آدمی، تحت تعقیب مفسد فی الارض باید قرار بگیرد.        (پيوند با فيلترشکن>>>>)

 

===================== کوتاه و گويا  =====================

انتخاباتي که می توانست باعث افزايش موقعيت بين المللي و منطقه اي ايران شود

علي اصغر زارعي

تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي صبح روز پنجشنبه از مجروحان اغتشاشات اخير در تهران که در يکي از مراکز درماني تهران بستري هستند عيادت و از آنها با اهدا دسته گل دلجويي کردند. علي اصغر زارعي در حاشيه عيادت از مجروحان اغتشاشات اخير در يکي از مراکز درماني تهران به خبرنگار ايرنا گفت : «بر اساس وظيفه اي که دارم بر خود واجب دانستم تا از مجروحان حوادث اخير ديدن و از آنها دلجويي کرده و از وضعيت درماني آنها آگاه شوم ... ريشهء اين حوادث بايد پيگري شود و عوامل اصلي ايجاد اين ناآرامي ها شناخته و به ميز محاکمه کشانده شوند چرا که بايد احقاق حقوق کساني که در اين حوادث متضرر شده اند صورت گيرد. آشوبگران و سران آنها، انتخاباتي را که برگزاري آن باعث افزايش موقعيت بين المللي و منطقه اي ايران مي شده به يک وسيله براي سودجويي دشمنان تبديل کردند و با ايجاد اغتشاش و دامن زدن به اعتراضات مردمي سعي کردند تا امنيت و نظام را زير سئوال ببرند.  البته آسيبي که بسيجيان و نيروهاي انتظامي ديدند در برابر حفظ حيثيت و امنيت ملي جزئي بوده ،اما نيازمند قدرداني و دلجويي است. مسئولين قضايي بايد اين مسئله را به جد پيگيري و عاملين اين حادثه را شناسايي کرده و آنها را به پاي ميز محاکمه بکشانند.

 (آرشيو)

. 

(آرشيو)

يک توضيح:

بنا به خواست خوانندگان، بخصوص در ايران، و بمنظور سبک کردن بار صفحهء اول سايت،

تنها مطالب هر روز در صفحهء اول سايت آورده شده

و صفحات اول روزهای ديگر به آرشيو منتقل می شوند.

آرشيو روزانهء يک هفتهء گذشته:

شماره 573 ـ  پنج شنبه 11 تير 1388 ـ  2 ماه جولای 2009

شماره 572 ـ  چهار شنبه 10 تير 1388 ـ  1 ماه جولای 2009

شماره 571 ـ  سه شنبه 9 تير 1388 ـ  30 ماه جون 2009

شماره 570 ـ  دو شنبه 8 تير 1388 ـ  29 ماه جون 2009

شماره 569 ـ  يک شنبه 7 تير 1388 ـ  28 ماه جون 2009

شماره 568 ـ  شنبه 6 تير 1388 ـ  27 ماه جون 2009

آرشيو کلی شماره های گذشته>>>

مطالب پنجشنبه  11 تير 1388  

سکوت هاشمی و بی عملی خاتمی

گفتگو با مسعود سفيری

گفتگوگر: نیک‌آهنگ کوثر

آقای هاشمی خودش یک ادبیات خاص دارد. من اسم این ادبیات را می‌گذارم «ادبیات موج ‌سواری». یعنی آقای هاشمی منتظر می‌ماند تا دقیقه‌ی نود تا ببیند امتیاز به نفع چه کسی هست و آن را مصادره به مطلوب می‌کند و این هنر را داشته است. اما فکر می‌کنم که آقای هاشمی اگر بخواهد در این شرایط اردوگاه عوض بکند، دچار یک خودکشی سیاسی شده است... من نمی‌دانم آقای خاتمی دارد چه کار می‌کند. ولی کسی که در تاریخ صاحب 44 میلیون رای بوده، من نمی‌دانم چرا این سکوت مرگبار را انتخاب کرده در حالی که بسیاری از مدیرانشان، بسیاری از دوستانش در زندان هستند و شکنجه می‌شوند و در معرض آزار و اذیت هستند. انسان هایی کشته می‌شوند و آقای خاتمی فقط به یکی دوتا بیانیه و حرف اکتفا کرده است.

(پيوند با فيلترشکن >>>)

 =============

صدای محمد خاتمی هم درآمد

علیه مردم و جمهوريت کودتای

 مخملین شده است

محمد خاتمی

بی.بی.سی: در شرایطی که محمود احمدی نژاد یک روز پیشتر، از این از شکست خوردن "انقلاب نرم" در جریان انتخابات ریاست جمهوری سخن گفته بود، محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، در دیدار با خانوادهء بازداشت شدگان پس از اعلام نتایج انتخابات در این کشور، دربارهء به کار بردن تعبیر انقلاب رنگی و مخملی برای اعتراض های مردمی، گفته است که "باید بگوییم کودتای مخملین علیه مردم و جمهوریت نظام صورت گرفته است." به اعتقاد ناظران مسائل ایران، اظهارات رئیس جمهوری پیشین ایران در انتقاد از شرایط حاکم بر این کشورکم سابقه است.

(پيوند با فيلترشکن >>>)

 =============

بلاموضوع شدن همیشگی انتخابات

 آزاد در جمهوری اسلامی

اصلاح طلبان حکومتی و بخشی از اپوزسیون  اعلام می داشتند که انتخابات حق ما است و باید در آن شرکت کرد و اجازه نداد تا برای ما کسی را انتخاب کنند. هاشمی رفسنجانی از جمله ی کسانی بود که همواره، و به ویژه در آستانه ی انتخابات اخیر، تاکید داشت که اگر اکثریت شرکت نکنند، اقلیت برای آن ها تصمیم خواهند گرفت. مقدمه ی مسئله به گونه ای بیان می شد که انگار با رزیمی دموکراتیک روبرو هستیم که امکان انتخاب آزاد را فراهم کرده و نتیجه ی انتخاب نیز در سرنوشت کشور موثر بوده، اما مشکل فقط عدم حضور اکثریت برای استفاده از حق قانونی خود است! انتخابات اخیر تیرخلاصی بر همه ی باور ها و تبلیغات فوق الاشاره بود.

(پيوند با فيلترشکن >>>)

=============  

چند و چون از دست رفتن

مشروعيت يک حکومت

اسماعيل نوری علا

(يک برنامهء تلويزيونی نيم ساعته)

پيوند با فيلترشکن >>>> 

فايل صوتی کوچک برای دانلود>>>>

 =============

قتل ندا آقاسلطان يک سناريوی

از پيش تعيين شده بود

سردار اسماعيل احمدی مقدم

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار اسماعيل احمدی مقدم روز چهار‌شنبه در حاشيهء نشست روسای پليس راهنمايی و رانندگی نيروی انتظامی، با اشاره به اغتشاشات و اقدامات غيرقانونی انجام شده طی دو هفته گذشته، گفت: «مهم‌ترين مساله اين است که فاصله شعار تا عمل چقدر است، چرا که همهء کانديداها شعار قانون‌گرايی دادند، اما در عمل ديديم که نه تنها قانون را رعايت نکردند، بلکه به قانون اساسی هم بی‌توجهی کردند...

(بقيه>>>)

 (پيوند به مصاحبهء بی.بی.سی انگليسی به دکتر آرش حجازی>>>)

(خبر فارسی>>>)

=============

کتاب ترک های امروز

فصل دوازده

توسعه و تله های آن

قسمت اول

به آسانی نمی توان يک ترک بود

اختصاصی برای سکولاريسم نو

مشهور است که يک پروفسور يهودی آلمانی پس از اين که توانست از دست ماموران حزب نازی گريخته و به ترکيه پناهنده گشته، و در آنجا با استقبال زايدالوصف ترک ها روبرو شود، تصميم گرفت که تقاضای تابعيت ترکيه را بنمايد. مقامات ترکيه هم از اين حرکت پروفسور بسيار خوشحال شده و بلافاصله به او يک پاسپورت ترکیه ای دادند. اما خوشحالی پروفسور تنها تا زمانی پاييد که چک حقوق بعدی خويش را دريافت داشته و متوجه شد که درآمدش نصف شده است. او به مقامات دانشگاه مراجعه کرد و آن ها به او توضيح دادند که در ترکيه حقوق کارکنان خارجی دو برابر حقوق ترک هاست و اکنون که او مليت ترک را انتخاب کرده است حقوقش هم معادل يک فرد ترک می شود. مسئول مربوطه اضافه کرد که: «همانظور که ملاحظه می کنيد، اگرچه ممکن است گرفتن پاسپورت ترکيه برای شما آسان بوده اما تبديل به يک ترک شدن کار آسانی نیست».

(پيوند با فيلترشکن >>>)

=============

© 2008 ـ New Secularism - Admin@newsecularism.com - Fax: 509-352-9630