دربارۀ ما | تماس | آرشيو صفحه اول | جستجو | فيلترشکن | کوتاه و گويا | عکس و مکث | عکس انتخابی | ويدئوها | کتابخانه | زنان | گروه ها | اسناد | نامه ها درباره سکولاريسم | فهرست نام نويسندگان | سال دوم ـ شماره 707 ـ شنبه 23 آبان 1388 ـ 14 نوامبر 2009 | فهرست کليهء مقالات | English Section |
||
متأسفانه، آقای کديور، گويا بخاطر حس تعلقی که به «جنبش سبز» پيدا کرده اند، مسائل دينی و اخروی را ـ که در حوزهء تخصص شان است ـ کنار گذاشته و با رفتن از اين دانشگاه به آن دانشگاه آمريکائی مشغول ايراد نطق و خطابه دربارهء «جنبش سبز» شده و مرتباً تحليل هائی صرفاً و يکپارچه «سياسی» ارائه می دهند، بی آنکه معلوم شود ايشان اين «علم سياست» را، جز در حوزهء علميهء قم، در کجا تحصيل کرده و در آن فارغ التحصيل هم شده اند. ================
همه در آن جا بودند. از پیرزنان دلنشین چروکیده و مردان کهنسال پشت خمیده تا جوانان هفده هیجده ساله که با روزگار «کمال» فاصله ها داشتند. همگی ولی متاثر و اندوهگین؛ و چنان دلتنگ و افسرده که گویی «کمال» هم امروز بدورد حیات گفته است. چنان هم می گریستند که نمی توانستی بیخودانه با آن ها همدل نشوی. مات ات می برد از بزرگی آن مرد و از عشق این مردم. گویی این ملت دو خدا دارد، خدای آسمانی که بیشترشان «الله» می خوانندش و خدای زمینی با چشمانی آبی و نگاهی ژرف نگر به نام «کمال آتاتورک»! به دیدگان به سرخی گراییده سربازان می نگریستم و به خود و میهن ام می اندیشیدم. به یکی از همدوره های «کمال»، به مردی به نام رضاشاه. ================ من نمي توانم ساكت بنشينم و هيچ نگويم
جنبش سبز مي گويد ما مي خواهيم از اين رژيم خارج شويم. آنها به راي اكثريت تعهد دارند و مردمي هستند كه مي گويند ما بايد به عقيده هر كسي احترام بگذاريم و از آن دفاع كنيم... اينان جوانان امروز ايران اند که بسيار متفاوت از آناني هستند كه سي سال پيش يك رهبر بزرگ با يک ايدئولوژي بزرگ را خواهان بودند. اينان مردمي هستند كه حقوق بشر را بصورت خشت اول همهء خواسته هايشان مي بينند؛ مردمي كه خواهان سيستمي بر مبناي عدالت هستند و نه اينکه كسي كه بگويد: "بعنوان تنها نماينده خداوند روي زمين، قانون همان است كه من مي گويم". ================
شعار جمهوری ایرانی، پیامی کاملا آشکار دارد "این جنبش، جنبشی رنگین کمانیست و خواهان سکولاریسم است". این پیام را اپوزیسیون پیشرو به خوبی شنید. پس اگر اپوزیسیون ملی و مترقی، خواهان دموکراسی و سکولاریسم است، بهتر است که مانند سی سال پیش منفعل عمل نکرده، ابتکار عمل را بدست گیرد و در راه آن هدفی که بیش از صد سال است چشم براهش مانده تلاش کند و خود و لیاقت خود را برای رهبری این جنبش رنگین کمانی به مردم نشان دهد.
بسیجی ها در پالتاک مهدی فتاپور
شنبه چند هفته گذشته اطاق اتحاد جمهوریخواهان در پالتاک من و خانم فاطمه حقیقتجو را دعوت کرده بود که راجع به اوضاع ایران و آینده جنبش صحبت کنیم .پس از صحبت ما، مطابق معمول به حاضرین وقت داده شد که سوالات و نظرات خود را مطرح کنند. پنج نفر از کسانی که نوبت گرفتند صحبت خود را با خواندن آیه ای از قران شروع کرده و خود را عضو بسیج معرفی کرده و در چارچوب بحث و دیالوگ نظر خود را مطرح کردند. آنان گفتند: «این آقایانی که امروز به نتیجهء انتخابات اعتراض دارند کسانی هستند که بيست سال در دورهء موسوی و رفسنجانی و خاتمی ادارهء کشور را در دست داشتند و این همه خرابی و مشکلات برای کشور پدید آوردند و حالا که عده ای آمده اند و قدرت را از آنها گرفته اند و می خواهند به اوضاع مملکت سروسامانی بدهند و جلوی اختلافات طبقاتی و دزدی و فساد را بگیرند جنجال تقلب در انتخابات را راه انداخته اند». آنها خطاب به من گفتند که «شما هر چند نظرات تان با ما فرق دارد ولی آدم هایی هستيد که نظراتی دارید و پرنسیپ دارید و ما به شما احترام می گذاریم؛ چرا فریب آدم های خائنی مثل حقیقت جو و افشاری و سازگارا و گنجی و مهاجرانی را می خورید. اینها آمده اند خارج با آمریکایی ها ساخته اند و اسرار اتمی ما را در اختیار آنها گذاشته اند. اینها مساله شان کسب مجدد قدرت است و به محض اینکه موفق شوند با یک تیپا شما را طرد می کنند. شما به سودتان است که از آنها کناره گیری کنید...» هم حضور یک تیم کارکشته با صحبت هایی از قبل آماده و کار شده با عنوان رسمی بسیجی در جلسات ما و هم این موضع آنها برای من جدید بود. تا به حال ما در کیهان و نشریات مشابه خوانده بودیم که خطاب به موسوی و خاتمی و مشارکت و نظایر آنها بنویسند که «ببینید، ضد انقلاب خارج از کشور دارد از شما حمایت می کند. شما چه کرده اید که این خائنین از شما حمایت میکنند». و این بار من با موضعی عکس موضع قبلی مواجه می شدم. من شخصاً عادت کرده ام که در جلسات، چه حضوری و چه پالتاکی و چه در تفسیر مقالات، صرف نظر از موضوع بحث، کسانی بیایند که یا با اعتقاد واقعی و یا با تظاهر به موضع چپ رادیکال مرا مورد حمله قرار دهند که «چرا از جنایتکارانی که در رژیم مسئول بوده اند حمایت می کنید؟» و یا «چرا با لیبرال های طرفدار آمریکا همکاری می کنید؟» و یا «چرا نسبت به سلطنت طلب ها و مجاهدها و تجزیه طلب ها قاطع نیستید؟» و یا به طرف های دیگر بگویند که «چرا با خائنین اکثریتی همکاری می کنید؛ اینها همان هایی هستند که در دورهء جنگ شعار "پاسداران را به سلاح سنگین مسلح کیند را داده اند". ولی من تا به حال با حضور رسمی ماموران ورزیده رژیم در جلسات، و بخصوص با موضع روشن ذکر شده، مواجه نشده بودم. آیا این جلسه و این موضع یک مورد استثنایی و منفرد است یا شما هم با موارد مشابه مواجه شده اید و این یک مورد نمونه وار است؟
دوشقه گی در حکومت اسلامی (کار کاکرلاک) ================ |
از تبادل سوخت هسته يي استقبال مي کنيم محمود احمدي نژاد محمود احمدي نژاد در جمع مردم مشهد و زوار حرم امام رضا گفت؛ ما امروز به نکته مهمي رسيده ايم. به ياد داريد چند سال قبل فرياد مي زدند، قطعنامه صادر مي کردند و تحريم مي کردند. به ما مي گفتند شما بايد فعاليت هاي هسته يي خود را تعطيل کنيد، اما امروز به جايي رسيده اند که اعلام مي کنند آماده همکاري هاي هسته يي با ملت ايران هستند. وي با اشاره به اينکه آنها نمي خواستند عزت، اقتدار و عظمت ملت ايران به کرسي بنشيند امروز بزرگي ملت ايران تثبيت شده است. وي ادامه داد؛ علت اين مساله اول ايستادگي بي نظير و تاريخي شما ملت و استواري رهبري در برابر قدرت هاي زورگوي جهاني است و علت دوم لطف و عنايت امام عصر است. (بقيه در آرشيو)
پرچم مبارزه با آمريكا و مرگ بر آمريكا بايد هميشه افراشته باشد آیت الله جنتی خبرگزاری فارس: آيتالله احمد جنتي امام جمعه موقت، با تجليل از حضور گسترده مردم در گراميداشت روز سيزده آبان تصريح كرد: «پرچم مبارزه با آمريكا و مرگ بر آمريكا بايد هميشه افراشته باشد و اگر قرار باشد اين نظام، انقلاب و اسلام پابرجا باشد و مردم راحت زندگي كنند پرچم مقابله با دشمن هميشه بايد افراشته باشد. وی تصريح کرد که: «حضور گسترده مردم در روز سيزده آبان نسبت به سالهاي گذشته دو برابر بود و در اينجا بايد از حضور دانش آموزان و دانشجويان در اين راهپيمايي عظيم تجليل كرد». (بقيه در آرشيو)
كل جمعيت مخالفان در راهپيمايى سيزده آبان پانصد نفر بود مجتبى شاكرى، قائم مقام جمعيت ايثارگران ايلنا ـ مجتبى شاكرى، قائم مقام و عضو شوراى مركزى جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامى معتقد است: «كسانى كه در انتخابات ترديد مى كنند عددى نيستند كه بخواهيم ادعاهاى آنها را شكاف تلقى كنيم. در راهپيمائى روز سيزده آبان به ادعاى خود معترضين تنها توانستند پنج هزار نفر را جمع كنند كه اين به معناى وجود شكاف نيست و ديديم كه در مقابل ميليون ها نفر در اين راهپيمايى شركت كردند و تعبير شكاف خلاف منطق مى باشد». او در تحليل خود از ديدارهاى اخير با مراجع و ابراز نگرانى از وضعيت اقتصادى جامعه و لزوم بازگشت كشور به وضعيت عادى پس از حوادث انتخابات اظهار داشت: «پس از انتخابات وقايعى رخ داد و به طور طبيعى اگر بنا است اين مسائل در داخل كشور حل شود بايد در داخل سازكار نظام و بر اساس قانون اساسى حل و فصل شود. (بقيه در آرشيو)
چه کسی جنبش سبز ایران را هدایت می کند؟ (ترجمه از نشريهء «سياست خارجی» در آمريکا) شما اگر می خواهيد با طبيعت نامتعارف اين جنبش آشنا شويد و آنچه که مردم بی باک را به خيابان ها کشيده است بشناسيد، به موسوی و کروبی و خاتمی گوش ندهيد. زيرا نمايندگان واقعی رفرم بدهکاری چندانی به آنها ندارند و به احتمال زياد جنبش سبز در صورت کسب موفقيت از آنها خواهد گذشت. به اين خاطر است که نه فقط رژيم تهران، بلکه هم چنين "رهبران" رفرميستی که به رهبری اين جنبش تظاهر می کنند از پيروزی جنبش سبز هراسانند. دموکراسی در ايران تنها از طريق گسستن از ايده های آيت الله خمينی و ايدئولوژی اسلامی برخواهد آمد، همان مفاهيمی که رهبران تصادفی اين جنبش هنوز به آن پايبندند.
خطر
رادیکالیزه شدن یا خشونت در جنبش سبز؟ جنبش سبز به سرعت رادیکالیزه میشود. در فاصلهء چند ماهی که از آغاز این جنبش میگذرد، شعارها تندتر و تندتر شده است. این مسئله به نگرانیهایی در درون جنبش دامن زده و رهبری اصلاح طلب جنبش را تحت فشار قرار داده است. این رهبری بر فعالیت در چهارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی تأکید میورزد و نمیتواند شعارهای ساختار شکن را بپذیرد. حاکمیت نیز آنان را زیر فشار قرار داده است که تکلیف خود را با ««ساختار شکنان» روشن کنند. رهبران اصلاح طلب جنبش با معضل بزرگی روبرو هستند. اگر به فشار حاکمیت تن دهند عملاً تسلیم حاکمیت شدهاند و اعتبار و موقعیت خود در جنبش سبز را از دست میدهند؛ و اگر در برابر این فشار مقاومت کنند حاکمیت سعی خواهد کرد هواداران اصیل آنان را از دورشان بپراکند.
گزارشی از دومین کنفرانس «حقوق اقلیت ها» یِ سازمان ملل در آغاز سخنرانی خود به این حقیقت تلخ اشاره کردم که، بعنوان مثال، من، علیرغم اینکه ایرانی و مسلمان هستم، اما بر طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی از کاندیدا شدن برای مقام های عالی کشوری، نظیر ریاست جمهوری، محروم هستم؛ آن هم در کشوری که سنگ اسلام را به سینه می زند و خود را اُم القرای جهان اسلام می داند؛ اُم القرایی که در آن سنی ها حتی اجازهء ساخت مسجد در تهران ندارند،در حالیکه شیعیان حتی در روستاهای دور دست بلوچستان مسجد ویژهء خود را دارند، اگـرچه در این روستا ها شیعه ای وجود ندارد و این مساجد گاهاً برای استفادهء موقتی توسط گشت های سپاه و یا نیروهای انتظامی بکار گرفته می شوند... سخنرانی من همراه با اعتراض شدید نمایندگان جمهوری اسلامی صورت گرفت.
صدمات جبران ناپذیر نابرابری انسان ها بر منافع ملی ایران جمهوری اسلامی ریشه در عصر صفوی دارد و متاسفانه ریشه در بدترین دوران آن، یعنی دوران شاه سلطان حسینی آن، دارد. حکومت جمهوری اسلامی همان تعصبات و نابرابری ها را بر غیر شیعیان و سایر دگر اندیشان اعمال می کند. پس از استقرار رژیم جمهوری اسلامی در ایران، خارج از قانون اساسی آن، عملا تعریف جدیدی از تابعیت و شهروندی مطرح گردید. دیگر نژاد، جنس، اقامتگاه، پیشینه تاریخی ..... باعث تابعیت و یا شهروندی شخص نمی شود، آن عامل اصلی که در تحقق شهروندی تاثیر گذار است دین و مذهب است. ایرانیان غیر مسلمان و حتی مسلمانانی که شیعه نیستند، به صورت شهروندان درجه دو و یا سه درآمده اند. ایرانیان غیر مسلمان، شهروندی آنان مطلق و بدون قید و شرط نیست. آنان در حقوق و امتیازات، برابر با مسلمانان شیعه نیستند.
آرشيو روزانهء مقالات يک هفتهء گذشته:
شماره 705 ـ پنج شنبه 21 آبان 1388 ـ 12 نوامبر 2009
آشنائی با نسخهء اول پيش نويس قانون اساسی نوين ايران کار گروهی ِ «حقوقدانان جنبش سبز مردم ايران»
زمینههای اقبال از «سکولاریسم» در جامعه امروزین ایران
ضرورتهای نخستین مرحلهء جنبش سبز متن کامل سخنرانی در دانشگاه نورث وسترن شیکاگو
ما در دانشگاه در خط مقدم جنگ نرم مديريت مي کنيم غلامرضا خواجه سروي، معاون فرهنگي وزير علوم
شماره 704 ـ چهار شنبه 20 آبان 1388 ـ 11 نوامبر 2009
يادداشت های هفتگی شکوه ميرزادگی
آشفتگی ارزش ها در قوانین مذهبی و توسعه نیافتگی اخلاق نگاهی به قانون قصاص از روزنه اخلاق
آيا «ندا» هنوز زنده است؟ اين سئوال بي خوابم مي كند!
گفتگو با شیلا صمیمی، فعال حقوق زنان در افغانستان گفتگوگران: رها عسگری زاده - زینب محقق
حکومت اسلامی امانتی است که جامعه بايد نشان دهد که شايستهء آن است سردار محمدرضا نقدی، رئيس سازمان بسيج مستضعفين
شماره 703 ـ سه شنبه 19 آبان 1388 ـ 10 نوامبر 2009
تظاهرات 13 آبان و مذاکرات ژنو، درسی برای اوباما
دویست و پنجاه هزار تومان تشویقی برای دستگيری هر اغتشاشگر!؟ نامهء رضا مهدوی نیا، فرزند شهید مصطفی مهدوی نیا، به خامنه ای
بخش دهم از فصل نهم کتاب «دیهء اهل کتاب»
دادستان ويژه روحانيت قم؛ روحانيون از موضع گيري سياسي خودداري کنند
پليس آماده اجراى حد قطع دست براى كنترل سرقت است
شماره 702 ـ دو شنبه 18 آبان 1388 ـ 9 نوامبر 2009
تاملی بر وقایع همسان در مشروطیت و تحولات اخیر ایران
علاقهء خامنه ای به سانسور کردن مباحث سياسی (ويدئو)>>>>
نظر مقام معظم رهبري درباره نگهداري ماهواره
فقط پنج نشانه از هزار و دويست نشانهء آخرالزمان باقی مانده است مسئول موسسهء فرهنگی «موعود عصر»
پای درد دل مردم دارالخُرافه و چیزی به ماه نمانده بود!
شماره 701 ـ يک شنبه 17 آبان 1388 ـ 8 نوامبر 2009
تاک ها، ندای تاریخ و پایان دیکتاتور!
جمهوری اسلامی و داستان «مرد پیر و دریا» (در نشريهء «هشت صبح» افغانستان»)
(ويدئو)
تحول در علوم انسانی نيازمند يک عزم قوی است مصباح يزدی
|
================ ================ ================ ================ ================ ================
پيوند به نسخهء رايگان اينترنتی>>>> ================ ================ ================ ================ ================ ================ =========== =========== =========== ============= کميته بين المللی نجات پاسارگاد =========== =========== =========== =========== ============= ========== =========== =========== =========== =========== =========== =========== =========== =========== =========== =========== =========== ============= =========== ============= ============= ============ =========== =========== ========== ============= =========== =========== =========== ============ =========== =========== =========== =========== =========== ===========
مخالفان خود را بشناسيم دولت نهم روند بسيار خطرناک غربزدگی و گرايش های سکولاريستی را که متأسفانه در حال نفوذ در بدنه مديريتی کشور بود، سد کرده است. ======
سکولارها در ایران جایگاهی ندارند! حضور پر شور ملت ایران در بيست و دوم بهمن عامل شکست کامل سکولارها در کشور است. ======
اسلام با فرهنگ لائيك و بى دينى مخالف است. دشمنان با استفاده از ترويج فرهنگ لائيك درصدند تا زنان را از خط عفاف و حجاب و كرامت منحرف كرده و سنت هاى اصيل اسلامى را از بين ببرند. ====== آيتالله مکارم شيرازی
نقش تلويزيون در ايجاد تحولات سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بسيار مهم است. هر چند که در ساليان اخير برنامههاي ديني و مذهبي در تلويزيون گسترش يافته ولي کساني در آنجا لانه کردهاند تلويزيون را به سوي سکولاريسم سوق مي دهند». ======
====== ====== |
© 2009 ـ New Secularism - Admin@newsecularism.com - Fax: 509-352-9630 |