دربارۀ ما | تماس | آرشيو صفحه اول | جستجو | فيلترشکن | کوتاه و گويا | عکس و مکث عکس انتخابی ويدئوها  |  کتابخانه  |  زنان گروه ها | اسناد نامه ها

درباره سکولاريسم فهرست نام نويسندگان |  سال دوم ـ  شماره 68ـ چهار شنبه 29 مهر 1388 ـ  21 اکتبر 2009   | فهرست کليهء مقالات | English Section

فرمان دادم تا همهء مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند (کورش بزرگ)

در هفتم آبان ماه امسال

پاسارگاد فقط با انديشهء سکولار کورش بزرگ سبز خواهد شد>>>

================

جمهوری اسلامی و

منشور کورش کبیر؟

امیر مومبینی

ولایت فقیه، حکومت خامنه‌ای و دولت احمدی برای چه می‌خواهند به مدت یک هفته، یا یک ماه، منشور حقوق بشر کورش را از انگلستان به ایران بیاورند و به نمایش بگذارند؟ چه چیزی را می‌خواهند به نمایش بگذارند؟.. آیا می‌خواهند عظمت تمدن و فرهنگ ایران پیش از اسلام را به نمایش بگذارند؟.. یا این که می‌خواهند این منشور را به عنوان نخستین منشور حقوق بشر جهان به نمایش بگذارند، و بگویند من آنم که رستم بود پهلوان؟.. چه می‌خواهید از کوروش؟.. چرا درست این لحظه را برای آوردن منشور کورش انتخاب کردید؟.. که سایه‌ی منشور را روی قبر خیس ندا بیندازید؟.. که در این قادسیه‌ی قتل‌عام حقوق انسان‌ها، معرکه‌ی حقوق بشر به راه بیندازید؟.. که در این معرکه‌ی پان‌عربیسم خودتان، خاک ناسیونالیسم ایرانی در چشم جماعت بپاشید؟.. که خامنه‌ای خلیفه و احمدی خلافه پای منشور کوروش عکس بگیرند و نان ناسیونالیسم به تنور تبلیغات بپزند؟

================

جنبش سبز، طليعهء

تحقق آمال و آرزوهاي تاريخي ايرانيان

علي سالاري

درخت تنومند جنبش سبز مردم ايران، با "ريشه" هاي گسترده در مطالبات معوق مانده و فزايندهء اقشار مختلف مردم، "پايه" هاي مستحکم در تشکل هاي اجتماعي و نهادهاي مدني، "تنهء" قدرتمند حمايت احزاب و سازمانهاي سياسي، "ساقه" هاي پربارش در دانشگاه هاي داخل و خارج و ميان نخبگان و روشنفکران کشور، و رهبران کاردان، کارآزموده و با تقوايش (آقايان کروبي، موسوي و خاتمي) در سراسر ايران و جهان سايه گسترده است.  فشار ناشي از پايه هاي مستحکم و گسترده اش در سراسر ايران و جهان، به رهبران و حاميان جنبش در درون حاکميت، قدرت چانه زني بسا بالاتري از قبل از کودتاي انتخاباتي داده است که بجاست بيش از پيش مورد توجه و بهره برداري قرار گيرد.

================

چرا جنبش سبز رويين تن است؟

رسا

جنبش سبز ابتدا بر حقانیت ادعای خود و بر حق بودن رای خود اصرار ورزید و با گذشت زمان نیز این پافشاری بیشتر شد. در واقع این پیگیری بود كه باعث شد «دروغ پرداز» مجبور شود برای پوشاندن دروغ اول، مجموعهء دروغ ها را بسازد. در نتیجه زمان نشان داد كه جنبش سبز در جایگاه حقیقت قرار دارد و طرف مقابل در جایگاه دروغ. با دقت بیشتر می توان مشاهده كرد كه ادعاهای جنبش سبز بسیار روشن و شفاف و پاسخهای طرف مقابل بسیار مبهم است. مثلاً، جنبش سبز تصاویر و اسامی كشته شدگان را منتشر می كند، اما طرف مقابل برای آنكه این ادعا را رد كند مجبور است یك سلسله حرف های مبهم و پیچیده ارائه كند... و مشخص است كه ادعای مبتنی بر حقیقت چقدر شفاف و ساده و ادعای مبتنی بر دروغ چقدر پیچیده و مبهم است.

================

هشیار باشیم ، کودتا در راه است

منوچهر

احمدی نژاد و موسوی و کروبی از یک آبشخور می آشامند. احمدی نژاد با سناریوی تقلب انتخاباتی زمینه را برای روی کار آمدن موسوی، در صورت قیام احتمالی مردم فراهم کرده است. و مسئلۀ اصلی درست در همین جا است. اگر فقط مسئلۀ جمهوری اسلامی به احمدی نژاد ختم می شد و هیچگونه انحرافی در کار نبود و نباشد، امید به سرنگونی رژیم و تغییر بنیادی می توان داشت. اما روی کار آمدن موسوی، یعنی جمهوری اسلامی تا سی سال دیگر. به همین دلیل نگارنده بر این است که خطر موسوی بیش از احمدی نژاد است و موسوی و دار و دسته، خیانتکار تر از احمدی نژاد به ایران و ایرانی هستند. امروز جنبش سبز، در صورتی که همچنان در دست حزب الهی های هوادار موسوی بماند، چیزی جز توهم سبز نیست.

موسوی، کروبی و خاتمی

ز خانوادهء انقلابند

آنها را مفت بدست نیاورده ایم

که مفت از دست بدهیم

حبیب الله عسگراولادی

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب الله عسگر اولادی، دبیرکل جبههء پیروان خط امام و رهبری، در نشست مطبوعاتی خود در دفتر جامعه اسلامی مهندسین گفت: «ما هنوز معتقد نیستیم که موسوی، کروبی و خاتمی فتنه گر هستند ما معتقدیم اطراف اینها کسانی هستند که از آنان سو استفاده می کنند و آنها را در شرایطی قرار داده اند که واکنش هایی این چنینی داشته باشند... من خود پس از جریانات اغتشاشات خیابانی با حجت الاسلام کروبی دیدار داشتم و درد دل صمیمانه ای کردیم، چون سالهای زیادی با ایشان کار کرده ام ، از او پرسیدم می خواهید کجا قرار بگیرید داخل نظام یا خارج از نظام؟» دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: «من معتقدم کروبی گم شده است و باید کوشش کنیم که او خودش را پیدا کند». وی با تاکید بر اصرار آیت الله مهدوی کنی بر دیدار با کروبی گفت: «ایشان به من توصیه کردند با کروبی صحبت کنم و من نیز به دیدار کروبی رفتم و کروبی بسیار با محبت و دوستانه با من برخورد کرد». عسگراولادی تصریح کرد: «ما بدنبال ایجاد وحدت در میان گروه های سیاسی هستیم اما وحدت به این معنا که بگوییم آنهایی که با هم اختلاف دارند با هم روبوسی کنند، نه. ما می خواهیم این افراد تنها با نظام و ولایت آشتی کنند و نه اینکه گروه های مخالف چهره یکدیگر را ببوسند». وی با تاکید بر اینکه ما نمی خواهیم راجع به کروبی، خاتمی و موسوی ظلم کنیم، افزود: « موسوی، کروبی و خاتمی از خانواده انقلابند و آنها را مفت بدست نیاورده ایم که آنها را مفت از دست بدهیم. این افراد سالیان زیادی به کشور خدمت کرده اند و اینها در نظام ارزش دارد».

 (بقيه در آرشيو کوتاه و گويا)

آرشيو

================

 

   

چهارشنبه ها: از نگاه يک زن

يادداشت های هفتگی شکوه ميرزادگی

ظهور آيت الله و زنان

بانوی اولی متفاوت

دو جايزه در دو قلمروی متفاوت برای زنان ايران

تفسيری بر آمار لال

سادگی و مادری، راز ماندگاری مادران عزادار

گفت‌وگو با خديجه مقدم

راز ماندگاری اين حرکت در خود جوش بودن آن است و اينکه رهبری متمرکزی ندارد. چرا که اين حرکت حرکتی مبتنی بر انديشه سياسی و دينی خاصی نيست و تنها خواست آن آزادی زندانيان عقيدتی و مجازات عاملان قتل‌ها است. از سوی ديگر به دليل مسالمت‌آميز بودن آن، حرکتی ماندگار است. به نظر من راز ماندگاری‌اش سادگی آن است. راز ماندگاری‌اش مادرانه بودن آن است. عمق آن است. هوشمندی آن است. در اثر تکرار ماندگار شد. همين که اين مادران حق تجمع را که يک حق دموکراسی خواهانه است، موقت هم گرفته باشند، قدم مثبتی در مبارزات مسالمت‌آميز مردم است.

فشار افکار عمومی و آزادی زندانیان سیاسی شود

گفتگو با شیوا نظر آهاری

بازجویی‌ها خیلی سخت بود و همه با این‌که اتهامات مختلفی داشتند، در آخر به یک چیز می‌رسیدند: ستادها، نامزدهای انتخابات و ارتباط افراد با آن‌ها. من در این مدت با هفت ـ هشت نفر هم سلول بودم که چهار نفرشان به انتخابات ارتباط داشتند. بازجویی‌های اخلاقی، یکی از موارد مهمی بود که به شدت دنبال می‌شد. آن‌ها تلاش می‌کردند با وارد کردن تهمت‌های اخلاقی، علیه افراد مختلف، اعتراف بگیرند. وقتی بیرون ‌آمدم، فهمیدم که این سناریو در خارج از زندان هم دنبال می‌شد که مثلاً بگویند که جوان‌هایی که در ستادها فعالیت می‌کردند، دنبال مسائل دیگری بودند. البته در مورد شخص من این اتفاق در بازجویی رخ نداد. اما همه می‌دانستیم که بسیاری از بازداشت‌شدگان بر سر چنین مسائلی بسیار تحت فشار قرار گرفته‌اند.

داستان محبت محمودي

علي معظمي (وبلاگ اين‌جا و اكنون)

ديروز دوستي درباره اعدام بهنود شجاعي مي‌گفت. از اين مي‌گفت كه شايد راه درستي براي گرفتن رضايت طي نمي‌شود و اين واقعه تلخ مي‌تواند چيزهايي را در اين مورد نشان دهد. قرار شد اگر بتواند چيزي بنويسد.امروز در سايت اخبار روز، نامه‌اي از زني به نام محبت محمودي خواندم كه در زندان اروميه نه سال حبس كشيده و اكنون در انتظار اعدام است. محبت محمودي شرح مي‌دهد كه قصد دفاع در مقابل متعرضي را داشته كه با سلاح سرد به خانه‌اش وارد شده و سابقه آزار دادن او را هم داشته است. طبعاً من نمي‌توانم درباره درستي تمام مدعيات او قضاوتي بكنم، اما شرحي كه از زندگي سخت و پر خشونتش مي‌دهد، شرحي كه از استضعافي كه در همه عمر دچارش بوده، متاسفانه بسيار باور كردني است. اگر ماجراي قتل و پس از آن صدور حكم اعدام برايش هم همان‌گونه باشد كه در نامه آورده، آن وقت داستان محبت محمودي نيز يك گواه تلخ ديگر است بر اين‌كه چگونه فقيرترين و بي‌پناه‌ترين لاي چرخ دهنده‌ها له مي‌شوند. محبت محمودي كه حكم اعدامش در دادگاه تجديد نظر هم تاييد شده مي‌پرسد "كجايند مدافعان حقوق بشر؟" طبيعي است كه محبت محمودي كه نه سال است در زندان است و زير سخت‌ترين فشارهاي ناشي از انتظار براي اعدام و دوري از فرزندان، نداند كه مدافعان حقوق بشر و وكيلاني كه پرونده‌هاي امثال او را پي‌مي‌گيرند چه اندكند و چقدر خودشان تحت فشار. نكتهء دردناك اما اين‌جاست كه حتي محبت محمودي هم در آخر به همين مدافعان حقوق بشر كه نمي‌شناسد نامه نوشته است؛ يعني كه در كل سيستم، كسي حرف او را نشنيده و راهي براي پي‌گيري دردهاي مستضعفاني چون او نبوده است. راستي چند محبت محمودي در زندان‌ها هستند؟ چند تا زير حكم اعدام؟ چند تا بي‌دفاع؟ زندگي چند زن و مرد از روي فقر و استضعاف اطرافيان و بي‌خبري و كوتاه دستي خويشان در معرض نابودي بوده و هست؟ نامهء محبت محمودي را در اين‌جا هم گذاشته‌ام چون اخبار روز فيلتر است.

(بقيه در آرشيو کوتاه و گويا)

آرشيو

دیدگاه های روحانیون مشروطه خواه

بخش هفتم از فصل نهم کتاب «دیهء اهل کتاب»

يوسف شريفی

با بررسی آرا و عملکردهای روحانیون مشروطه خواه، مشاهده می شود که نظرگاه های آنان در زمینهء آزادی و برابری و سایر دیدگاه های اعتقادی، تفاوت اساسی با دیدگاه های روحانیون مخالف مشروطه نداشته است. گروه روحانیون مشروطه خواه هم با آن نوع آزادی و برابری و حقوق بشری که رهبران فکری مشروطیت به آن معتقد بودند و به صورت دمکراسی های کشورهای اروپایی در آن زمان وجود داشت،موافقت نداشتند و اکثر آنان آزادی و برابری را در حد قوانین اسلامی و شرعی می خواستند. با بررسی آرا وعقاید آنان مشاهده می گردد که گروهی از این روحانیون که به عنوان مشروطه خواه در تاریخ نام برده شده اند، از هر مستبدی مستبدتر بودند و مشخص نیست که چگونه می توان آنان را زمره مشروطه خواهان به حساب آورد.

(پيوند به فهرست مطالب کتاب)

آرشيو روزانهء مقالات يک هفتهء گذشته:

 

 شماره 681  ـ  دو شنبه 27 مهر 1388 ـ  19 اکتبر 2009 

 

جمهوری اسلامی و منشور کورش کبیر؟

امیر مومبینی

 

جنبش سبز، طليعهء تحقق آمال و آرزوهاي تاريخي ايرانيان

علي سالاري

 

چرا جنبش سبز رويين تن است؟

رسا

 

هشیار باشیم ، کودتا در راه است

منوچهر

 

موسوی، کروبی و خاتمی از خانوادهء انقلابند

آنها را مفت بدست نیاورده ایم که مفت از دست بدهیم

حبیب الله عسگراولادی

 

اوج وقاحت: اگر ندا آقا سلطان بر اثر دسیسه دشمنان كشته شده باشد شهيد است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

 

 شماره 680  ـ  يک شنبه 26 مهر 1388 ـ  18 اکتبر 2009 

 

منم، سوگواری ز ايران زمين

شکوه ميرزادگی

 

شعارهای افراطی زمینه ‌ساز سرکوب است

گفتگو با محمد توسلی

گفتگوگر: عبدالرضا تاجيک

 

سربازان سکولار و رژه‌ء ایدئولوژیک؟

ماشاالله عباس زاده

 

جنبش سبز را باید سکولار و دمکراتیک کرد

مهدی مظفری

 

جنبش ملی سبز و دولت سبز ملی

دیدگاه ما>>>

 

 شماره 679  ـ  شنبه 25 مهر 1388 ـ  17 اکتبر 2009 

 

سخنی با اقای اکبر گنجی

محمد امينی

 

نظاما! کمی زودتر بمیر!

الاهه بقراط

 

عفو یا انتقام ‌- ثنویت فاجعه‌ بار

حسين باقرزاده

 

وصیت ‌نامه ای از آیت‌الله خامنه‌ای

با توضيح سکولاريسم نو

 

گفتگوی عليرضا ميبدی در راديو صدای ايران با

اسماعيل نوری علا

دربارهء سخنان شيرين عبادی در دنور کلرادو

فايل صوتی      فايل تصويری

پيوند به گزارش سخنان شيرين عبدی>>>>

 

شور میاندوآب (شعر)

مجید نفیسی

 

در سيزده آبان باید چهره بسیج را بازسازی کنیم

سردار عراقی، فرمانده سپاه محمد رسول الله

 

 شماره 678  ـ  جمعه 24 مهر 1388 ـ  16 اکتبر 2009 

 

جمعه گردی های اسماعيل نوری علا

جنبش سبز و حکومت نظاميان اسلامی

 

تلاش برای اسلامی ساختن جنبش آزادیخواهانه ی مردم

امین حصوری

 

از مسلمان ‌سالاری تا مردم ‌سالاری

احمد امینیان

 

دولت سکولار در حال حاضر در ميان مردم ايران خريداری ندارد

سخنرانی شيرين عبادی در دنور

گزارش سايت اگزامينر ـ  ترجمه برای سکولاريسم نو

 

مگر می‌خواهید با قرآن بجنگید که استاندار زن بگذارید؟

آیت‌الله صافی گلپايگانی

 

شماره 677  ـ  پنج شنبه 23 مهر 1388 ـ  15 اکتبر 2009

دزد سوّم!

شهباز نخعی

 

خطراتی که جنبش نوین دمکراسی خواهی مردم ایران را تهدید می کنند

و راهکارهای مقابله با آنها

حسن ماسالی

 

برندگان نوبل نقض حقوق بشر در ایران را محکوم کردند

در نامه ای خطاب به شيرين عبادی

 

در کهریزک اسلام سیلی خورد

بیژن دوستدار ايران

 

منطق اتحاد و جدائی

اسماعيل نوری علا

برنامهء 128 از مجموعهء تلويزيونی «در پيشگاه فرهنگ»

 

مدارس کشور اسلامي تر مي شوند

حيدر توراني، دبير همايش رويکرد اسلامي

 

آرشيو کلی مقالات گذشته>>>

================

================

مجموعه آثار

 اسماعيل نوری علا

================

از نگاه يک زن

يادداشت های هفتگی از

شکوه ميرزادگی

================

گفتگوهای اختصاصی ما

================

پيوند به نسخهء رايگان اينترنتی>>>>

================

پيوند به کتاب «ترک های امروز»

================

================

حقوق خود را بيشتر بدانيد

================

مجموعه ای از مقالات دربارهء

قتل علم زندانيان سياسی

================

اعلاميه حقوق بشر

===========

اعلاميه ها و ميثاق های

بين المللی

===========

پويشگران

===========

بنياد ميراث پاسارگاد

=============

کميته بين المللی  نجات پاسارگاد

===========

سکولاريسم برای ايران

===========

نژادپرستی و تبعيض

(حاوی پيوندها)

===========

مجموعهء فعالان حقوق بشر

در ايران

===========

ريشه کنی تبعيض

=============

خبرنامهء گويا

==========

ايرانيان دات کام

===========

آژانس خبری کورش

===========

نيلگون

===========

مقالات سياسی

===========

ايرانسکوپ

===========

ايران ب.ب.ب.

===========

مردانی نيوز

===========

خواندنیها

===========

پشتيبانان

===========

بلاگ نيوز

===========

اصغر آقا

===========

الفبا

=============

اخبار روز

===========

ايران امروز

=============

انقلاب مشروطيت ايران

=============

اتحاد جمهوریخواهان ايران

============

تارنمای جمهوريخواهان

دموکراتيک و لائيک

===========

حزب مشروطهء ايران

===========

جبههء ملی ـ شاخه آمريکا

==========

جنبش آذربايجان

برای يکپارچگی ايران

=============

لج ور

===========

 سامان نو

===========

آينده نگری

===========

گفتگو

============

تغيير برای برابری

===========

شبکه سراسری

همکاری زنان ايرانی

===========

شبکه همبستگی

 با مبارزات زنان ايران

===========

تريبون ايران

===========

هزل (وبلاگ حميدرضا رحيمی)

===========

پيام دانشجو

وبلاگ مهندس طبرزدی

===========

وبلاگ کورش زعيم

 

مخالفان خود را بشناسيم

آيت الله خامنه ای

دولت نهم روند بسيار خطرناک غربزدگی و گرايش های سکولاريستی را که متأسفانه در حال نفوذ در بدنه مديريتی کشور بود، سد کرده است.

======

آيت‌الله علم‌الهدي

سکولارها در ایران جایگاهی ندارند! حضور پر شور ملت ایران در بيست و دوم بهمن عامل شکست کامل سکولارها در کشور است.

======

آيت الله صافى گلپايگانى

اسلام با فرهنگ لائيك و بى دينى مخالف است. دشمنان با استفاده از ترويج فرهنگ لائيك درصدند تا زنان را از خط عفاف و حجاب و كرامت منحرف كرده و سنت هاى اصيل اسلامى را از بين ببرند.

======

آيت‌الله مکارم شيرازی

نقش تلويزيون در ايجاد تحولات سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بسيار مهم است. هر چند که در ساليان اخير برنامه‌هاي ديني و مذهبي در تلويزيون گسترش يافته ولي کساني در آنجا لانه کرده‌اند تلويزيون را به سوي سکولاريسم سوق مي دهند».

======

سيد محمد خاتمی:

راندن همهء منتقدان با

 چوب سکولاريسم، خود

 مروج اين انديشه است!

  ======

محمود احمدی نژاد:

  نظام آموزشی ايران

150 سال تحت نفوذ سکولاريسم

 بوده است!

======

© 2009 ـ New Secularism - Admin@newsecularism.com - Fax: 509-352-9630